Planta artificiala in ghiveci de ciment, Ø 8 cm

Planta artificiala in ghiveci de ciment, Ø 8 cm
Planta artificiala in ghiveci de ciment, Ø 8 cm
Planta artificiala in ghiveci de ciment, Ø 8 cm
Planta artificiala in ghiveci de ciment, Ø 8 cm
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Vă lipsesc condițiile potrivite pentru creșterea florilor? Sau poate călătorești mult sau nu vrei să ai grijă de o plantă? Mizați pe o plantă artificială care va înlocui eficient o planta naturala.

O plantă artificială într-un ghiveci de ciment este un decor atractiv și ingenios. Nu necesită udare, îngrijire sau așezare într-un loc însorit. Datorită acestui lucru, va funcționa în toate acele locuri în care cultivarea florilor naturale poate fi dificilă, de exemplu, la birou sau în camere întunecate sau reci. Planta artificială este și rezistentă la deteriorare, ceea ce poate fi apreciat de proprietarii diferitelor animale de companie care știu că animalele lor răstoarnă uneori un ghiveci de flori.

Marele avantaj al plantei artificiale este aspectul său extraordinar pe tot parcursul anului, fără a fi nevoie să ne asigurăm condiții favorabile. Căldură sau ploaie: planta artificială stă fermă, plăcută ochilor. Datorită materialelor folosite, arată foarte natural, imitând perfect aspectul frunzelor și tulpinilor verzi . Un avantaj suplimentar este ghiveciul de ciment în formă de sac în care este plasată planta. Datorită acestui fapt, se potrivește foarte bine, iar decorul este gata să fie așezat pe pervaz sau pe blatul mesei.

Caracteristicile produsului:

  • Plantă artificială,
  • într-un vas de ciment în formă de sac,
  • fără udare, îngrijire sau expunere într-un loc însorit,
  • imitație perfectă a frunzelor și tulpinilor verzi,
  • o alegere bună pentru un birou, sau camere întunecate,
  • garanție a aceluiași aspect pe tot parcursul anului.
Cod produs
65578
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
13
Diametru (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel