Vaza din sticla BUBBLY, 24,5 cm

Vaza din sticla BUBBLY, 24,5 cm
119,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Căutați un plus universal pentru orice tip de interior? Alege o vază de sticlă BUBBLY practică și elegantă! Este un decor atrăgător care se va dovedi a fi un material surprinzător de fermecător pentru un aranjament fantezist.

Vaza de sticlă BUBBLY va afișa frumos florile din interior - atât artificiale, cât și naturale. De asemenea, va funcționa excepțional de bine ca suport pentru crenguțe sau ierburi decorative. Datorită fundului plat și marginii late, vaza este stabila și, în același timp, vă permite să creați aranjamente florale mai extinse.

Produsul a fost realizat din sticlă translucidă . Avantajul incontestabil al vazei de sticlă BUBBLY este designul său interesant, care se potrivește cu stilul retro popular. Va fi o idee bună să folosiți o vază ca unul dintre elementele acestui stil - folosiți acest potențial pentru a decora un dormitor sau un living. În amenajarea acestor interioare, forma simplă și elegantă a vazei va fi deosebit de valoroasă. Vaza de sticlă BUBBLY va arăta cel mai bine atunci când este plasată într-un loc vizibil: de exemplu, pe o comodă, pervaz sau masă. Alege-o și vei vedea cât de surprinzător de ușor este să aranjezi un aranjament eficient!

Caracteristicile produsului:

  • Vază din sticlă BUBBLY,
  • perfectă pentru flori naturale și artificiale,
  • caracterizată printr-un design unic,
  • o alegere bună pentru amenajarea interioară în stil retro,
  • un produs din sticlă translucidă,
  • are o formă simplă, dar elegantă,
  • va ajuta la decorare un dormitor sau o cameră de zi,
  • un produs al mărcii recunoscute Atmosphera.

Producător
Cod produs
65685
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
24,5
Diametru (cm)
17
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel