Vaza impletita, CARMEN, 32 cm

Vaza impletita, CARMEN, 32 cm
Vaza impletita, CARMEN, 32 cm
Vaza impletita, CARMEN, 32 cm
Vaza impletita, CARMEN, 32 cm
Vaza impletita, CARMEN, 32 cm
Vaza impletita, CARMEN, 32 cm
229,99 RON
139,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 39% (90,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Căutați un plus universal pentru orice tip de interior? Alege o vază împletită CARMEN de designer și practică! Este un decor atrăgător care se va dovedi a fi un material surprinzător de fermecător pentru un aranjament fantezist.

Vaza împletită CARMEN va expune florile din ea - indiferent dacă sunt naturale sau artificiale. Este perfecta și ca suport pentru iarbă decorativă sau crenguțe. Datorită fundului lat și marginii înguste, vaza este stabila și, în același timp, vă permite să creați aranjamente florale mai compacte.

Produsul este realizat dintr-un cadru metalic și o împletitură de răchită . Avantajul incontestabil al vazei țesute CARMEN este designul său interesant, care se potrivește cu stilul rustic popular. Va fi o idee bună să folosiți o vază ca unul dintre elementele acestui stil - folosiți acest potențial pentru a vă decora camera de zi sau dormitorul. În amenajarea acestor interioare, forma elegantă și simplă a vazei va fi deosebit de valoroasă. Vaza țesută CARMEN va arăta cel mai bine atunci când este plasată într-un loc vizibil: de exemplu pe un pervaz, o comodă sau o masă. Alege-o și vei vedea cât de surprinzător de ușor este să aranjezi un aranjament eficient!

Caracteristicile produsului:

  • Vază impletita CARMEN,
  • perfectă pentru flori artificiale și naturale,
  • caracterizată printr-un design unic,
  • o alegere bună pentru amenajarea interioarelor în stil rustic,
  • un produs realizat dintr-un cadru metalic și împletitură de răchită,
  • are o formă elegantă și simplă,
  • va ajuta la decorarea unui living sau dormitor,
  • un produs al mărcii recunoscute Atmosphera.

Producător
Cod produs
65687
Culoarea dominantă
roșu
Material dominant
de răchită
Inaltime (cm)
32
Diametru (cm)
24
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel