Gong chinezesc, decor, 69,5 cm

Gong chinezesc, decor, 69,5 cm
Gong chinezesc, decor, 69,5 cm
Gong chinezesc, decor, 69,5 cm
Gong chinezesc, decor, 69,5 cm
Gong chinezesc, decor, 69,5 cm
Gong chinezesc, decor, 69,5 cm
Bestsellerul nostru
439,99 RON
269,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 39% (170,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Căutați câteva completări creative? Acest gong decorativ poate deveni o completare unică a unui living decorat în stil oriental. Este un accesoriu indispensabil care ne poate ajuta in practica meditatiei zilnice: sunetul sonor al gong-ului are efect calmant si ajuta la relaxare. Gong-ul va arăta grozav și ca decor plasat pe un birou într-un birou sau pe o bibliotecă - nu numai cele despre Orient.

Setul este format dintr-un gong metalic suspendat pe corzi, un bat si un minunat suport, care se refera direct la stilul Orientului Indepartat. Cu ajutorul lui, vei introduce în casa ta atmosfera unică a Chinei îndepărtate. Gong-ul chinezesc prezentat este un accesoriu care va atrage în primul rând iubitorii de decorațiuni originale și cei care doresc să creeze o oază de zen în apartamentul lor.

Marele avantaj al acestui accesoriu este forma sa atrăgătoare și elegantă: structura seamănă cu o pagodă budistă, în timp ce suprafața sa neagră contrastează minunat cu culoarea strălucitoare, cupru a gongului. Întregul este realizat din metal, ceea ce îi garantează durabilitatea și un sunet plin și intens în momentul impactului. Merită să acordați atenție și suportului solid și larg, datorită căruia este stabil.


Caracteristicile produsului:

  • gong chinezesc decorativ,
  • decor minunat în stil oriental,
  • are forma originală,
  • se referă la stilul Orientului Îndepărtat,
  • produs din metal,
  • perfect pentru birou și camera de zi,
  • Produs marca Atmosphera.
Producător
Cod produs
65694
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
48
Latime (cm)
24
Inaltime (cm)
69,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel