Perie de curatare a radiatoarelor, microfibra

Perie de curatare a radiatoarelor, microfibra
37,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Este timpul să curățați? Alege accesorii rezistente, reutilizabile! Peria de curățare a radiatoarelor este recomandată pentru cele mai dificile sarcini de combatere a prafului.

Peria este fabricată dintr-o microfibră moale și absorbantă, perfectă pentru aspirarea umedă și uscată . Datorită țesăturii dense a fibrelor, peria poate face față chiar și celui mai încăpățânat praf. Mânerul lung și confortabil din plastic o face ușor de utilizat și vă permite să ajungeți în toate colțurile.

Peria de curatare a radiatoarelor este un accesoriu practic si indispensabil care nu poate lipsi printre accesoriile de curatenie casnica. Produs gri. Un alt avantaj al periei este dimensiunea sa compactă: datorită acesteia, poate fi depozitată cu ușurință, de exemplu, sub chiuvetă, într-un dulap sau într-un sertar și, în același timp, este suficient de mare pentru a îndepărta rapid și ușor murdăria. .

Un avantaj suplimentar va fi cu siguranță multifuncționalitatea sa: peria poate fi folosită și ca perie pentru praf. Odată cu utilizarea sa, menținerea curată a apartamentului devine mult mai ușoară și plăcută, iar efectele ne vor mulțumi de fiecare dată.

Caracteristicile produsului:

  • perie de curățare a radiatoarelor,
  • produs din microfibră moale și absorbantă,
  • material durabil,
  • fibre de țesut,
  • mâner lung și confortabil din plastic,
  • produs gri,
  • accesoriu multifuncțional,
  • un produs al unei mărci de renume 5 cinci Simply Smart.

Cod produs
65697
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
8
Latime (cm)
3
Inaltime (cm)
39
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel