Recipient pentru dischete cosmetice SOLAR, Ø 9,5 cm

Recipient pentru dischete cosmetice SOLAR, Ø 9,5 cm
Recipient pentru dischete cosmetice SOLAR, Ø 9,5 cm
Recipient pentru dischete cosmetice SOLAR, Ø 9,5 cm
Recipient pentru dischete cosmetice SOLAR, Ø 9,5 cm
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Aveți grijă de interiorul băii dvs. cu recipientul practic pentru tampoane SOLAR . Ca și alte accesorii de baie, te va ajuta să ai grijă de ordine și organizare în această cameră. Este o alegere excelentă pentru persoanele care apreciază soluțiile moderne și funcționale.

Ceramica, din care recipientul de dischete este confectionat se caracterizeaza prin duritate exceptionala si rezistenta la agenti chimici. Ceramica este adesea folosită în producția de accesorii pentru baie datorită rezistenței sale la umiditate și aspectului său unic. Produsul are culori alb-negru atrăgătoare. Datorita designului sau, recipientul SOLAR va arata foarte bine, mai ales in interioarele decorate, va arata foarte bine.

Recipientul pentru dischete SOLAR vă va permite să depozitați în mod convenabil nu numai dischete, ci și alte accesorii de igienă și produse cosmetice. Datorită unei camere spațioase, cu un diametru de aproximativ 9,5 cm, puteți ascunde în el și, de exemplu, șervețele. Un avantaj suplimentar al produsului prezentat este un capac detașabil cu un mâner confortabil care va proteja accesoriile închise în interior împotriva prafului și umezelii .

Caracteristicile produsului:

  • Recipient pentru dischete SOLAR,
  • perfect pentru o baie elegantă,
  • organizator din ceramică,
  • rezistent la umezeală,
  • organizatorul are o cameră spațioasă cu un diametru de aproximativ 9,5 cm,
  • perfect pentru depozitarea accesoriilor de igienă,
  • un produs al renumitului brand 5five Pur și simplu inteligent.

Cod produs
65720
Culoarea dominantă
bleumarin
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
9,5
Latime (cm)
9,5
Inaltime (cm)
10
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel