Suport perie WC SOLAR

Suport perie WC SOLAR
Suport perie WC SOLAR
Suport perie WC SOLAR
Suport perie WC SOLAR
Suport perie WC SOLAR
Suport perie WC SOLAR
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Căutați soluții practice și de designer pentru baia dvs.? Brandul 5five Simply Smart, cu o colecție de accesorii SOLAR , vine să răspundă așteptărilor tale! S-ar putea părea că nu trebuie să ne așteptăm prea mult de la peria de toaletă și recipientul acesteia. Nimic nu ar putea fi mai greșit. Fiecare, chiar și cea mai mică piesă de echipament afectează aspectul general al camerei.

Atunci când alegeți un recipient pentru perie SOLAR din ceramică, vă decideți asupra unui produs de înaltă calitate, care are și un aspect modern. Recipientul alb-negru este realizat din materiale de înaltă calitate. Acest lucru o face extrem de durabila și ușor de curățat . Peria plasată în interior se va usca liber după curățarea toaletei. Apa rămasă pe capul său va curge curat și igienic în recipient, lăsând împrejurimile toaletei curate.

Descrierea produsului:

  • Recipient pentru perie de toaletă SOLAR,
  • ceramică,
  • ușor de curățat și rezistent la deteriorare,
  • o completare excelentă pentru interiorul băii dvs.,
  • de neînlocuit în fiecare baie,
  • dimensiuni: lungime 12 cm, lățime 12 cm, înălțime 37 cm,
  • Produs 5five Simply Smart.
Cod produs
65721
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
12
Latime (cm)
12
Inaltime (cm)
37
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel