Recipient 2 în 1 cu sare și piper, linguriță

Recipient 2 în 1 cu sare și piper, linguriță
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Recipientul pentru sare și piper nu trebuie să fie plictisitor! Acest recipient neobișnuit și elegant este o ofertă a renumitului brand Secret de Gourmet. Produsul este confectionat din lemn de bambus, care va proteja perfect condimentele continute in acesta impotriva umezelii. Recipientul rotund din interior este împărțit de un compartiment practic care va separa cele două condimente.

Setul include și o linguriță de bambus necesară pentru utilizarea precisă a condimentelor. În plus, este echipat cu închidere etanșă, magnetică . Datorită acestui fapt, condimentele nu vor deveni vechi și nu se vor împrăștia accidental. Acest produs unic va înlocui cu succes tradiționalele recipiente de piper și sare, aducând o notă de stil scandinav mesei tale!


Descrierea produsului:

  • recipient pentru sare și piper, 2 în 1, linguriță,
  • recipient și lingură din lemn de bambus,
  • spațiu în interiorul recipientului pentru a pune două condimente diferite,
  • închidere strânsă, magnetică,
  • dimensiuni: înălțime 6,6 cm, diametru 12,5 cm,
  • produsul provine din colecția Bamboo Kitchen,
  • produs al mărcii Secret de Gourmet.
Cod produs
65750
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Inaltime (cm)
6,6
Diametru (cm)
12,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:

De pe blogul nostru

Cum să decorezi masa pentru o petrecere de vară?
Vara este momentul perfect pentru petreceri în aer liber. Invita-ti pe cei dragi la un picnic si pregateste-te perfect pentru acest eveniment. Alegeți fete de masa elegante si veselă reutilizabilă de la marca KOZIOL. Verifica propunerile noastre, te invităm la un picnic!
Citește mai mult
pixel