Organizator cu patru compartimente din plastic

Organizator cu patru compartimente din plastic
Organizator cu patru compartimente din plastic
Organizator cu patru compartimente din plastic
Organizator cu patru compartimente din plastic
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Organizatorul din plastic cu patru camere este un produs extrem de funcțional care va fi folosit atât pe birou, cât și în o bucatarie si si in baie. Scala practică vă va permite să organizați cu atenție elementele care vor fi acolo.

Organizator din plastic solid cu culoare antracit, va găsi aplicație largă în fiecare casă . Dacă nu ai spațiu pentru ustensile de gătit în bucătărie. O mizerie eternă domnește la biroul copilului tău. Cu toate acestea, în baie este greu să te regăsești printre diverse produse cosmetice și preparate de îngrijire, singura soluție este un produs de la brandul 5five Simply Smart.

Vă va ajuta să puneți ordine în fiecare dintre aceste spații în cel mai scurt timp. Designul minimalist și culoarea neutră fac din acest accesoriu o potrivire perfectă pentru toate tipurile de interioare.

Descrierea produsului:

  • organizator din plastic cu patru camere,
  • produs în culoarea antracit,
  • organizator universal cu o gamă largă de aplicații,
  • dimensiuni: lungime 24 cm, lățime 12 cm, înălțime 14,7 cm,
  • Produs 5five Simply Smart.
Cod produs
65760
Culoarea dominantă
antracit
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
24
Latime (cm)
12
Inaltime (cm)
14,7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel