Set perie cu faras, lemn

Set perie cu faras, lemn
Set perie cu faras, lemn
Set perie cu faras, lemn
Set perie cu faras, lemn
Set perie cu faras, lemn
Set perie cu faras, lemn
Set perie cu faras, lemn
Set perie cu faras, lemn
Set perie cu faras, lemn
Set perie cu faras, lemn
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Alege accesorii rezistente, reutilizabile! Pentru cele mai grele sarcini în lupta împotriva vaselor murdare, este recomandată în special peria de vase .

Perii periei sunt fabricați dintr-un amestec de fibre de cocos și sisal . Produsul folosește și elemente din lemn natural de fag, care este durabil și puternic, datorită cărora peria nu se va crăpa și nu se va delamina.Lemnul folosit pentru producție este certificat FSC.

Peria de vase este un accesoriu indispensabil, util, care va atrage pasionații de soluții ecologice și stilate. Perfecta ca instrument pentru curățarea de zi cu zi. Un alt avantaj al periei este dimensiunea sa compactă: datorită acesteia, poate fi depozitată cu ușurință, de exemplu, sub chiuvetă sau într-un dulap și, în același timp, este suficient de mare pentru a îndepărta rapid și ușor murdăria. .

Odată cu utilizarea sa, menținerea curată a apartamentului devine mult mai ușoară și plăcută, iar efectele ne vor mulțumi de fiecare dată.

Caracteristicile produsului:

  • Perie de vase,
  • produs din nucă de cocos și fibră de sisal,
  • material durabil,
  • are o structură din lemn natural de fag,
  • lemnul folosit pentru producție este certificat FSC,
  • adaos ecologic,
  • < li > produs al mărcii populare 5 five Simply Smart.

Cod produs
65798
certificat
FSC
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
31
Latime (cm)
24
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel