Tocator din oțel cu margine, 50 x 40 cm

Tocator din oțel cu margine, 50 x 40 cm
Tocator din oțel cu margine, 50 x 40 cm
Tocator din oțel cu margine, 50 x 40 cm
Tocator din oțel cu margine, 50 x 40 cm
Bestsellerul nostru
209,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Tocator din metal - un ucigaș de bacterii. Produs 2 în 1: este un bat suplimentar și tocator într-una. Folosiți-l și obțineți spațiu suplimentar pentru procesarea alimentelor. Suprafață netedă: Este fabricat din oțel inoxidabil durabil. Suprafața este plană, fără adâncituri. Aluatul se întinde bine și nu se lipește de suprafață. Igienic: Uitați o dată pentru totdeauna de un tocator care este îmbibată cu mirosuri. Oțelul inoxidabil este neutru alimentar. Nu afectează gustul produselor și nu suferă mirosuri alimentare intense. Usor de intretinut: spre deosebire de cele din lemn, nu necesita impregnare. Este suficient să ștergeți placa cu o cârpă umedă sau să o spălați sub jet de apă. Amintiți-vă să nu îl expuneți la contactul pe termen lung cu apa și detergenții. Dimensiuni grosime 4 cm: Agățați-l peste marginea dulapului. Nu se va mișca. Va rămâne pe loc.
Cod produs
66794
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
50
Latime (cm)
40
Inaltime (cm)
4
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel