Perdea cu inele SAMA, 140 x 240 cm

Perdea cu inele SAMA, 140 x 240 cm
Perdea cu inele SAMA, 140 x 240 cm
Perdea cu inele SAMA, 140 x 240 cm
Perdea cu inele SAMA, 140 x 240 cm
Perdea cu inele SAMA, 140 x 240 cm
Perdea cu inele SAMA, 140 x 240 cm
129,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 31% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O perdea gata făcută într-un model geometric - un accent etnic în culori discrete pentru un living mic într-un bloc

  • Culori strălucitoare: o nuanță de alb sau crem (in) va aduce lejeritate în interior. Perdelele aerisite vă vor ajuta să creați efectul unui interior mai mare. Culorile vor lumina camera.
  • Inele practice: garantează o instalare simplă pe o galerie tubulară. 8 inele metalice sunt cusute cu grijă în material. Efect? Perdeaua se potrivește perfect. Arată grozav atât îndreptata la maxim, cât și aranjata în pliuri mici.
  • Înălțime: 240 cm și lățime: 140 cm: Dimensiunea perfectă pentru o fereastră standard.
  • Țesătură translucidă: protejează împotriva curenților mici, introduce o dispoziție mai intimă. În plus, vă va proteja apartamentul de expunerea excesivă la lumină. Datorită acestui fapt, interiorul va rămâne plăcut răcoros.
  • Țesătură durabilă din fibră sintetică:Perdeaua SAMA este realizată dintr-un material care arată ca inul. Cu toate acestea, materialul este mult mai puternic și mai rezistent la tratamentele frecvente de îngrijire.

Perdeaua se vinde individual. Materialul neted cu un model modern este delicat și lasă lumina soarelui să treacă. Țesătura este ușoară și aerisită, așa că va fi perfectă mai ales vara și primăvara.

Producător
Cod produs
66812
numărul de piese din set
1
sposób zawieszania
przelotki
compoziţie
100% poliester
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
140
Inaltime (cm)
240
Sistem de suspendare
tijă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel