Noptiera COLVA

Noptiera COLVA
Noptiera COLVA
Noptiera COLVA
Noptiera COLVA
Noptiera COLVA
Noptiera COLVA
639,99 RON
399,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 38% (240,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Noptiera COLVA - un plus distinctiv care nu trebuie sa lipseasca intr-un decor de dormitor

  • Design interesant. Noptiera  din colecția COLVA va introduce un stil vintage dormitorului tău. Este o masă elegantă pe picioare subțiri, cu un blat larg și un dulap care se poate încuia.
  • Design practic. Masa de dormitor vă va permite să depozitați toate lucrurile mici de care aveți nevoie. Un dulap încăpător și un blat durabil vă vor asigura acest lucru, pe care puteți monta un ceas cu alarmă, un telefon sau o lampă.
  • Închidere convenabilă. Noptiera este prevazuta cu usi care gliseaza lateral pe ghidaje. Se inchid usor, iar deschise nu ocupa spatiu. Mânerele practice reprezintă un avantaj suplimentar.
  • Material bine ales. Noptiera este realizata din MDF rezistent. Datorită acestui fapt, produsul este ușor și în același timp solid. Picioarele metalice sunt o garanție a stabilității.
  • Dimensiuni optime. Dulapul de dormitor măsoară 100 x 35 x 80,5 cm (L x l x H). Ocupă puțin spațiu fără a pierde capacitatea. Spatele plat permite alinierea uniformă la perete.

Noptiera COLVA este o propunere atrăgătoare a brandului francez Atmosphera. Maroul deschis al lemnului conferă interioarelor în care este amplasat o atmosferă de căldură și confort. Datorită construcției sale, dă și impresia de lejeritate vizuală. Lemnul si metalul sunt o combinatie dorita in stilul scandinav si vintage. O noptiera care se potriveste acestor stiluri este un accesoriu foarte universal si atemporal. Este o piesă de mobilier care se caracterizează printr-un design neobișnuit, care în același timp nu este lipsit de caracter practic.

Producător
Cod produs
66844
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
40
Inaltime (cm)
53
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel