Masuta pentru laptop, 66,5 cm

Masuta pentru laptop, 66,5 cm
Masuta pentru laptop, 66,5 cm
Masuta pentru laptop, 66,5 cm
Masuta pentru laptop, 66,5 cm
Masuta pentru laptop, 66,5 cm
Masuta pentru laptop, 66,5 cm
509,99 RON
139,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 73% (370,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Masa industriala pentru laptop de la Atmosphera Créateur d'intérieur, un accesoriu functional in stil modern  

  • Practic: masa pentru laptop vă permite să lucrați convenabil pe dispozitivul dvs. oriunde în casă. Îl poți folosi și ca masă pentru gustări în timp ce te relaxezi pe canapea. 
  • Durabil: masa pentru laptop este realizată din materiale de înaltă calitate. Plăcile aglomerate folosite la producerea blatului mesei și cadrul metalic asigură durabilitatea și durata de viață lungă a mobilierului. 
  • Stabil: cadrul funcțional, profilat, este realizat din metal. Acest lucru asigură o stabilitate ridicată a întregii structuri și confort în timpul lucrului.
  • Modern: designul mesei, în care metalul este combinat cu o farfurie în culoarea lemnului închis, creează un design elegant și modern. 
  • Portabila: masă pentru laptop care măsoară 45 cm lungime, 35 cm lățime și 66,5 cm înălțime. 

Suportul pentru laptop, 66,5 cm de la Atmosphera Créateur d'interieur este complementul perfect pentru interioarele într-un stil loft modern sau industrial. Datorita dimensiunilor sale compacte, este perfecta pentru incaperi mici. Construcția ușoară și stabilă permite relocarea ușoară a mobilierului. 

Cod produs
66861
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
45
Latime (cm)
35
Inaltime (cm)
66,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel