Coș de rufe din iarbă de mare, 45 L

  • Coș de rufe din iarbă de mare, 45 L
Coș de rufe din iarbă de mare, 45 L
Coș de rufe din iarbă de mare, 45 L
Coș de rufe din iarbă de mare, 45 L
Coș de rufe din iarbă de mare, 45 L
Coș de rufe din iarbă de mare, 45 L
Coș de rufe din iarbă de mare, 45 L
Coș de rufe din iarbă de mare, 45 L
Coș de rufe din iarbă de mare, 45 L
Bestsellerul nostru
659,99 RON
229,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 65% (430,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cutia de rufe din iarba de mare va completa interiorul băii sau spălătorii dumneavoastră

  • Coș de rufe din iarbă de mare: Este conceput pentru a depozita lenjeria și hainele murdare care așteaptă să fie spălate. Forma modelată bazată pe dreptunghi face coșul reglabil și nu ocupă mult spațiu în cameră.
  • Manopera naturală:Coșul este țesut din iarba de mare. Accesoriile din materii prime naturale conferă interiorului o atmosferă confortabilă și reprezintă un accent decorativ plăcut.
  • Estetică și durabilitate: Produsele sunt rezistente la deteriorare. Țesătura densă îl face foarte durabil. Datorită acestuia, coșul cu siguranță ne va servi mulți ani.
  • Capacitate:Coșul are dimensiuni (lungime x lățime x înălțime) 38 x 22 x 55 cm. Are o capacitate totala de 45 litri. Acest lucru vă permite să colectați o cantitate mare de haine pentru spălare.
  • Inserție din bumbac: Insertia din interiorul coșului este detașabilă din bumbac. Asigură o circulație adecvată a aerului pentru țesături și asigură igiena. Materialul poate fi îndepărtat și spălat cu ușurință pentru a reîmprospăta coșul.

Coșul de rufe din iarbă de mare cu o capacitate de 45 L de la 5five Simple Smart este conceput pentru depozitarea lenjeriei și hainelor pe care le colectăm pentru spălare. Forma dreptunghiulară a coșului îl face reglabil și se va potrivi chiar și într-o baie mică. Capacul cu deschidere superioară este convenabil de utilizat și acoperă estetic conținutul coșului, astfel încât să nu fie vizibil. Este ușor și convenabil de transportat. Are două mânere pe laterale pentru o prindere ușoară. Stilul natural al coșului va fi o completare la modă pentru baie sau spălătorie.

Cod produs
66869
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
iarbă de mare
Lungime (cm)
38
Latime (cm)
22
Inaltime (cm)
55
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel