Cos pentru paine, modern MAYAJ, 25,5 x 25,5 x 11,5 cm

Cos pentru paine, modern MAYAJ, 25,5 x 25,5 x 11,5 cm
Cos pentru paine, modern MAYAJ, 25,5 x 25,5 x 11,5 cm
Cos pentru paine, modern MAYAJ, 25,5 x 25,5 x 11,5 cm
Cos pentru paine, modern MAYAJ, 25,5 x 25,5 x 11,5 cm
109,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș îngrijit pentru depozitare elegantă și servirea pâinii

  • Depozitarea comodă a chiflelor și a pâinii: Coșul pătrat de pâine va facilita depozitarea și servirea acestuia pentru membrii gospodăriei în timpul meselor zilnice comune. Designul deschis va oferi acces convenabil la produsele de patiserie.
  • Constructie metalica:Constructia cosului este realizata din metal vopsit in negru. Suprafața este răzuită, ceea ce asigură un acces adecvat de aer pentru a menține pâinea proaspătă mai mult timp.
  • Inserție din bumbac:interiorul coșului este acoperit cu o țesătură din bumbac. Materialul natural asigură o circulație adecvată a aerului pentru a preveni formarea prematură a pâinii și pierderea crocantului.
  • Dimensiune:Coșul de pâine are dimensiuni (lungime x lățime x înălțime) 25,5 x 25,5 x 11,5 cm.
  • Design eficient:culoarea neagră a coșului îi conferă un șic elegant și îl face să se potrivească cu multe accesorii.

Coșul de pâine modern MAYAJ se distinge prin funcționalitatea, aspectul atractiv și manoperă atentă. Va facilita depozitarea zilnică a pâinii și servirea acestora membrilor gospodăriei. Materialele selectate în mod corespunzător vor asigura prospețimea maximă a produselor noastre de patiserie preferate. Cosul este solid si in acelasi timp usor si ingrijit.

Cod produs
66893
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
25,5
Latime (cm)
25,5
Inaltime (cm)
11,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel