Vaza ceramica MARBLE, 20 cm

Vaza ceramica MARBLE, 20 cm
Vaza ceramica MARBLE, 20 cm
Vaza ceramica MARBLE, 20 cm
Vaza ceramica MARBLE, 20 cm
64,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Vază albă de înălțime medi - vasul perfect pentru a afișa frunze și crenguțe exotice de eucalipt

  • Formă simplă: formă rotundă și fără decorațiuni inutile. Vaza MARMURA vă permite să expuneți ceea ce este cel mai frumos, adică flori. Folosiți-l pentru a fișa flori artificiale sau tăiate.
  • Fabricată din ceramică:Această vază decorativă este realizată din ceramică. Caracteristica distinctivă a acestui material este aspectul său caracteristic, rezistența ridicată și rezistența la abraziune. Florile rămân proaspete mai mult timp în el.
  • Funcționează excelent atât pentru compoziții de plante mai mari, cât și pentru crenguțe individuale sau frunze uscate.
  • Marmorat model: arată foarte elegant și imită perfect marble. Cu toate acestea, ceramica este mult mai durabilă și mai rezistentă la deteriorare.
  • Accesoriu modern cu dimensiuni mici: vaza se va potrivi literalmente oriunde. Pune-l pe o comodă, masă sau birou. În fiecare dintre aceste locuri, o vază de ceramică va găsi locul. Utilizați acest avantaj atunci când schimbați amenajarea interioară.

Dacă te-ai plictisit de buchetele clasice de trandafiri roșii, întinde mâna spre vaza MARMURĂ și pune în ea doar o crenguță sau o frunză de monstera. Aceasta este soluția perfectă pentru cei care care caută o idee de aranjamente florale într-un mod simplu și eficient.

Producător
Cod produs
66905
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
ceramică
Inaltime (cm)
20
Diametru (cm)
9,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel