Lampa de masa decorativa LONZO, 22 cm

Lampa de masa decorativa LONZO, 22 cm
Lampa de masa decorativa LONZO, 22 cm
Lampa de masa decorativa LONZO, 22 cm
Lampa de masa decorativa LONZO, 22 cm
Lampa de masa decorativa LONZO, 22 cm
Lampa de masa decorativa LONZO, 22 cm
109,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lampa de masa Lonzo - un accesoriu industrial care va crea o atmosfera unica in interior

  • Combinați stiluri. Lampa de masa are structura metalica si huse rotunde, ceea ce o face un accesoriu in stil industrial. Motivul ajurat, în schimb, aduce în minte asocieri cu Orientul.
  • Construcție stabilă. Lampa de masa este realizata din metal. Acest lucru îi conferă un aspect unic. Datorită acestui material, este solid și, în plus, datorită fundului lat, este și stabil.
  • Alimentat de la rețeaua electrică. Lampa este alimentată de la rețeaua electrică. Cablul de alimentare este de aceeași culoare neagră și are o lungime de până la 150 cm. Cablul lung vă oferă mai multă libertate la poziționarea lămpii.
  • Fire E27. Lampa de masă folosește un filet E27 care vă permite să înșurubați așa-numitul bec „mai mare”. Lampa trebuie să folosească un bec cu o putere de până la 40 W. Becul nu este inclus în set.
  • Dimensiune compactă. Lampa de masă Lonzo măsoară 22 x 10,5 cm (înălțime x diametru). Acest lucru îl face un element vizibil al aranjamentului - merită folosit!

Căutați decorațiuni într-un stil similar cu lampa de masă Lonzo? Alte produse din această serie puteți găsi la noi! Combinația acestor accesorii vă va permite să asigurați o amenajare interioară coerentă. Un capac ajurat cu un motiv de rozetă vă permite să difuzați lumina becului. Datorită acestui fapt, interiorul va crea o atmosferă confortabilă, propice relaxării.

Producător
Cod produs
66946
Putere (W)
max. 40 W
Tip soclu
E27
Lungime cablu
150cm
Tip alimentare
la retea
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Inaltime (cm)
22
Diametru (cm)
10,5
bec
fara bec inclus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel