Cutie depozitare cu capac ORGA, 31 x 31 x 25 cm

Cutie depozitare cu capac ORGA, 31 x 31 x 25 cm
Cutie depozitare cu capac ORGA, 31 x 31 x 25 cm
Cutie depozitare cu capac ORGA, 31 x 31 x 25 cm
Cutie depozitare cu capac ORGA, 31 x 31 x 25 cm
Cutie depozitare cu capac ORGA, 31 x 31 x 25 cm
Cutie depozitare cu capac ORGA, 31 x 31 x 25 cm
84,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Container textil ambalat pentru depozitarea articolelor de îmbrăcăminte mici

  • Cutie de depozitare cu capac: o cutie textilă cu capac vă va permite să depozitați în mod convenabil articole de îmbrăcăminte mici. Va asigura ordinea in garderoba si va facilita organizarea spatiului.
  • Dimensiunea pachetului:  containerul măsoară 31 x 31 x 31 cm. Forma obișnuită, cubică, va fi folosită în fiecare garderobă. Poate fi folosit singur, în afara garderobei.
  • Capacitate mare: produsul are o capacitate de 29 de litri, ceea ce vă va permite să depozitați o parte semnificativă din curelele, eșarfele, pălăriile sau eșarfele noastre.
  • Construcție solidă, pliabilă: construcția recipientului este din carton, căptușeala este din material poliester. Mânerele cusute pe laterale și pe față permit recipientul să fie scos și mutat. De asemenea, cutia poate fi pliată complet plat.
  • Culori universale: recipientul este de culoare gri deschis. Culorile universale vă permit să îl compuneți cu multe interioare de stiluri diferite.

Cutia de depozitare ORGA cu capac de la brandul francez 5five Simple Smart este un produs care cu siguranță își va găsi folosință în fiecare casă. Va permite cu ușurință organizarea comodă și simplă aarticolelor vestimentare mici. Datorită acestui lucru, curelele noastre de pantaloni, eșarfele sau accesoriile de iarnă vor fi într-un singur loc la îndemână. Manopera estetica si culorile stralucitoare vor merge bine cu multe stilizari interioare.

Recipientul textil este echipat cu un capac care va împiedica depunerea prafului. Mânerele laterale sunt perfecte pentru transportul containerului. Manerul situat in partea frontala va facilita scoaterea eficienta a recipientului din garderoba. O cutie textilă cu o structură pliabilăeste o soluție perfectă cu multe utilizări posibile.

Cod produs
66982
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
31
Latime (cm)
31
Inaltime (cm)
31
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel