Lampa solara de gradina Kula, Ø 10 x 44,5 cm

Lampa solara de gradina Kula, Ø 10 x 44,5 cm
Lampa solara de gradina Kula, Ø 10 x 44,5 cm
Lampa solara de gradina Kula, Ø 10 x 44,5 cm
Lampa solara de gradina Kula, Ø 10 x 44,5 cm
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

O lampă solară de grădină în formă de bilă va ilumina potecile din grădina dvs.

  • Formă modernă . Lampa solară are forma unei sfere cu efect de sticlă crăpată. Este montată pe un țăruș solid din plastic.
  • Asamblare ușoară & nbsp; și durabilă & nbsp; . Nu aveți nevoie de unelte. Montarea corectă a bazei garantează o asamblare stabilă a acestui felinar mic.
  • Design universal . O minge transparentă, incoloră din imitație de sticlă crăpată, o bază argintie și o formă simplă fac lămpile solare potrivite pentru fiecare grădină și curte.
  • O iluminare chiar și în zilele înnorate . Lampa solară de grădină se aprinde când este complet încărcată (6-8 ore). Dacă soarele se ascunde în spatele norilor, lampa folosește puterea bateriei reîncărcabile AA incluse în kit.
  • Mărime perfectă . Diametrul sferei este de 10 cm, iar înălțimea totală este de 44,5 cm. Lampa va fi perfecta pentru a ilumina o alee de gradina sau zona din jurul terasei, sporindu-ne siguranta.
Lămpile solare de grădină sunt economice și ecologice alegerea & oacute; permite iluminarea subtilă a curții și a grădinii fără consum suplimentar de energie. LED-ul instalat suplimentar este cea mai bună opțiune pentru planeta noastră & ndash; nu se încălzește și are o durată de viață lungă. LED-ul oferă o iluminare strălucitoare , dar nu o lumină strălucitoare care orbește . Setul include o baterie reîncărcabilă AA Ni-MH.
Producător
Cod produs
66989
numărul de LED-uri
1
Sursa de putere
baterie reincarcabila
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
44,5
Diametru (cm)
10
Rechargeable Battery Type
1 x 1.2V NI-MH AA
capacitatea bateriei
150 mAh
Baterii
inclusa
Caracteristici suplimentare
LED
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel