Vaza ceramica REACTIV, 25 cm

Vaza ceramica REACTIV, 25 cm
Vaza ceramica REACTIV, 25 cm
Vaza ceramica REACTIV, 25 cm
Vaza ceramica REACTIV, 25 cm
Vaza ceramica REACTIV, 25 cm
Vaza ceramica REACTIV, 25 cm
119,99 RON
94,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 21% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Vază decorativă din ceramică de culoare neagră, cu bandă de cupru și bază crem - un vas perfect pentru buchete exotice

  • Culori auriu și negru. Vaza decorativă se distinge în primul rând prin culorile sale atrăgătoare. Partea superioară, neagră, este separată de baza crem printr-o linie aurie. Efectul se referă la stilul wabi-sabi.
  • Formă minimalistă. O vază ceramică va sublinia aspectul plantelor așezate în ea. Folosiți-l pentru a afișa ierburi de pampas, crenguțe de eucalipt sau frunze de monstera. Forma modernă va sublinia aspectul buchetului.
  • Perfect pentru florile cu tulpină lungă. Vaza decorativa din ceramica are 25 cm x 14,5 cm (inaltime x diametru). Deschiderea îngustă vă va permite să colectați frumos florile uscate plasate în interiorul vazei.
  • Fabricat din ceramică. Aceasta vaza decorativa este realizata din ceramica lacuita. Semnul distinctiv al acestui material este aspectul său caracteristic, rezistența ridicată și rezistența la abraziune.
  • Accesoriu universal. O vază pe jos, o comodă sau poate de pus pe o masă? În fiecare dintre aceste locuri, o vază de ceramică își va găsi locul. Profită de acest avantaj atunci când schimbi amenajarea interioară.

Vaza decorativă este un proiect al brandului francez Atmosphera. Nu întâmplător evocă asocieri cu stilul modernist, care revine în favoare. Forma sa simplă și culorile caracteristice vă vor ajuta să introduceți spiritul vintage în interiorul dvs.

Producător
Cod produs
67005
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
ceramică
Inaltime (cm)
25
Diametru (cm)
14,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel