Pendul LOFT, 23 cm

Pendul LOFT, 23 cm
Pendul LOFT, 23 cm
Pendul LOFT, 23 cm
Pendul LOFT, 23 cm
Pendul LOFT, 23 cm
Pendul LOFT, 23 cm
Pendul LOFT, 23 cm
Pendul LOFT, 23 cm
Pendul LOFT, 23 cm
Pendul LOFT, 23 cm
179,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un abajur din metal în stil mansardă va completa spațiul și va sublinia caracterul interiorului

  • Abajur mic cu accesorii din lemn: O lampă suspendată cu dimensiunea abajurului de Ø 23 x înălțime 22 cm va fi perfectă ca iluminare suplimentară. Va evidenția colțurile apartamentului pe care dorim să le expunem.
  • Iluminare spot: abajurul metalic va crea un efect de iluminare unic, deoarece fasciculul său de lumină este direcționat către o zonă mică. Lumina este subtilă, ușor dispersată și nu încordează vederea.
  • Perfect pentru bucătărie sau sufragerie: Lampa în stil LOFT este perfectă pentru a fi plasată în bucătărie, de exemplu, peste o insulă de bucătărie sau o masă. Isi va gasi locul si in living, unde va pune in valoare decoratiunile inedite asezate pe comoda.
  • Accesorii din lemn:lampa a fost echipată cu accesorii din lemn care se îmbină foarte bine cu imaginea brută a abajurului metalic. Îi adaugă un caracter loft și încălzesc ușor imaginea nuanței negre brute.
  • Abajur și lanț metalic: abajurul metalic poate fi curățat cu ușurință cu o cârpă umedă când praful se depune pe el. Lantul metalic mascheaza perfect cablul de 80 cm lungime.

Lampa suspendată LOFT va fi perfectă ca iluminare laterală suplimentară. Va arunca puțin mai multă lumină, astfel încât locurile selectate să fie mai bine iluminate. Este recomandat, printre altele deasupra comodei sau în bucătărie sau sufragerie. Poate fi folosit pentru a ilumina tabloul preferat, o vază sau un obiect pe care dorim să-l expunem în spațiul nostru Culoarea neagră a abajurului, șuruburile vizibile și accesoriile din lemn și un lanț metalic se încadrează perfect în atmosfera interioarelor în stil loft. . Pentru lampă, trebuie să cumpărați un bec separat. Max. puterea becului este de 40 W, filet E27.

Producător
Cod produs
67007
Lungime cablu
80cm
Putere (W)
max. 40 W
Tip soclu
E27
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Inaltime (cm)
22
Diametru (cm)
23
Sursa de putere
la retea
bec
fara bec inclus
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel