Lumanare decorativa parfumata MAYA, 80 g

Lumanare decorativa parfumata MAYA, 80 g
Lumanare decorativa parfumata MAYA, 80 g
Lumanare decorativa parfumata MAYA, 80 g
Lumanare decorativa parfumata MAYA, 80 g
64,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lumânare parfumată MAYA – un plus sub forma unei statuete care iti va umple casa cu un parfum invaluitor

  • Aspect unic. Plină de caracter, lumânarea parfumată MAYA se remarcă printr-o carcasă ceramică. Coperta a fost stilizată pe o față sculptată, care se referă la stilul indienilor din America de Sud.
  • Trei versiuni de culoare din care să alegeți. Lumanarea parfumata MAYA are trei variante de culoare, care corespund si unui parfum diferit! Alegere: alb, gri și teracotă.
  • Compoziții interesante de parfum. Fiecare culoare corespunde unui parfum diferit. Albul este parfumul chihlimbarului, griul este parfumul exotic și dulce al boabelor de tonka, în timp ce teracota are un miros clasic de vanilie.
  • Carcasă ceramică. Husele pentru lumânări parfumate MAYA sunt realizate din ceramică durabilă. După ardere, lumânările mai pot fi folosite: de exemplu, ca decorațiuni sau suporturi pentru canapea!
  • Dimensiuni compacte. Lumanarea parfumata in carcasa ceramica este un accesoriu cu dimensiunile de 9,5 cm x 9 cm x 11 cm (L x W x H). Se va potrivi pe raft si in acelasi timp nu va disparea printre alte accesorii.
Contribuția lumânării parfumate MAYA va permite 16 ore de ardere. Capacul de lumânare într-un mod modern se referă la cultura mayașă – alege-l dacă cauți accesorii unice în stil etnic.
Producător
Cod produs
67043
Aroma
wanilia
Timp de ardere
16 h
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
parafină
Lungime (cm)
9,5
Latime (cm)
9
Inaltime (cm)
11
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel