Suport lumanare din sticla cu flori uscate, 2in1

Suport lumanare din sticla cu flori uscate, 2in1
Suport lumanare din sticla cu flori uscate, 2in1
Suport lumanare din sticla cu flori uscate, 2in1
Suport lumanare din sticla cu flori uscate, 2in1
59,99 RON
33,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 43% (26,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sfeșnic pentru luminițe sub formă de minge cu flori uscate scufundate în sticlă

  • Decor 2 în 1. Florile uscate în sticlă sunt un decor în sine. Pune-le într-un loc bine vizibil și bucură-te de decorul fermecător în stilul șic melancolic. Produsul va funcționa și ca sfeșnic.
  • Forma originală. Sfeșnicul se distinge prin forma sa neobișnuită. Este o minge de cristal, dar nu pentru divinație. Crenguțele de flori uscate sunt închise într-un decor oval. Există un loc pentru o lumânare în partea de sus.
  • Două modele din care să alegeți. Flori uscate în sticlă este un plus disponibil în două modele. Ele diferă prin tipul de flori. În galben veți găsi gips delicat și șoricelă. În varianta verde, frunzele verzi de salcie sunt în prim plan.
  • Din sticlă. Domul cu flori uscate este din sticlă transparentă. Florile uscate din interior sunt flori și frunze reale.
  • Dimensiune mică. Dom de sticlă care măsoară 10 cm x 8,7 cm (diametru x înălțime). Această dimensiune vă va permite să afișați cu ușurință sfeșnicul - fie pe un raft, fie în mijlocul mesei.

Flori încorporate în sticlă? Un adevărat răsfăț pentru iubitorii de flori sălbatice și decorațiuni romantice. Dacă ai uscat frunze și plante perene în caiet între pagini, cu siguranță o să-ți placă sfeșnicul decorativ cu un buchet delicat în interior, care arată frumos pe tot parcursul anului. Nu ceda melancoliei și atinge flori uscate în sticlă, care sunt disponibile în magazinul nostru sub formă de minge sau de vază înaltă.

Producător
Cod produs
67048
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
sticlă
Latime (cm)
8,7
Diametru (cm)
10
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel