Vaza cu flori uscate, 28 cm

Vaza cu flori uscate, 28 cm
Vaza cu flori uscate, 28 cm
Vaza cu flori uscate, 28 cm
Vaza cu flori uscate, 28 cm
74,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Flori uscate într-o vază decorativă - natură moartă într-un mod elegant

  • O varietate de culori. Florile uscate incanta in primul rand prin multitudinea de culori pastelate. Uscarea a permis, de asemenea, să sublinieze textura individuală a fiecărei flori.
  • O compoziție de flori uscate. Florile uscate în vază sunt disponibile în două compoziții. Prima este dominată de flori roșii, în timp ce cea de-a doua este dominată de plante în culori slabe.
  • Ușor de îngrijit. Florile uscate nu necesită multă atenție din partea dvs. Spre deosebire de plantele vii, acestea nu au nevoie să fie udate sau expuse la soare.
  • Vază de sticlă. Vaza în care se punea compoziția florilor uscate era din sticlă canelată. Arată ca o sticlă de modă veche. Gâtul său era decorat cu un șnur cu o etichetă decorativă.
  • Mărimea contează. Uscatoarele in sticla sunt un supliment cu dimensiunile de 28 x 6 cm (inaltime x diametru). Va funcționa ca decor principal al mesei în sala de mese sau ca expoziție într-un alt loc vizibil.

Florile uscate într-o sticlă se caracterizează, de asemenea, printr-o mare libertate în aranjare. Puteți schimba oricând aranjamentul florilor din buchet. Flori naturale, uscate, au fost așezate într-o vază decorativă, așa că compoziția poate diferi ușor de cea prezentată în imagini.

Producător
Cod produs
67051
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
28
Diametru (cm)
6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel