Recipient pentru depozitarea globuletelor, 30 x 30 x 15 cm

Recipient pentru depozitarea globuletelor, 30 x 30 x 15 cm
Recipient pentru depozitarea globuletelor, 30 x 30 x 15 cm
Recipient pentru depozitarea globuletelor, 30 x 30 x 15 cm
Recipient pentru depozitarea globuletelor, 30 x 30 x 15 cm
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un recipient cu motiv de Crăciun va fi perfect pentru dulciurile de casă și cu siguranță va face zilele de iarnă mai plăcute

  • Formă decorativă pentru prăjituri: Puteți așeza acest mic accesoriu pe masă, iar cei dragi se vor putea ajuta la dulciuri de casă pe care le-ați pregătit cu grijă și dragoste.
  • Perfect pentru dulciuri: Cutia prezentată este perfectă pentru păstrarea a tot felul de dulciuri (de preferință făcute manual): prăjituri, turtă dulce, bomboane, nuci acoperite cu ciocolată și chiar ceaiuri.
  • Dreptunghiular: Containerul este dreptunghiular și măsoară 16 x 11 x 5,5 cm. Există două teme de Crăciun din care puteți alege: pitici și oameni de zăpadă.
  • Închidere etanșă: cutia are o închidere etanșă. Acum îl puteți transporta fără să vă faceți griji că vărsați conținutul. Capacul etanș va limita, de asemenea, pătrunderea umezelii. Datorită acestui fapt, produsele noastre de panificație de casă vor rămâne proaspete mai mult timp.
  • Solid și frumos realizat: recipientul pentru prăjituri este fabricat din aluminiu de înaltă calitate. Perfect ca ambalaj pentru dulciurile noastre făcute manual pe care vrem să le dăruim celor dragi. Poate fi un cadou frumos în sine.
Cod produs
67144
rodzaj zapięcia
zamek błyskawiczny
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
31
Latime (cm)
31
Inaltime (cm)
3
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel