Sfeșnic din lemn, 18 cm, lemn de salcâm

Sfeșnic din lemn, 18 cm, lemn de salcâm
Sfeșnic din lemn, 18 cm, lemn de salcâm
Sfeșnic din lemn, 18 cm, lemn de salcâm
Sfeșnic din lemn, 18 cm, lemn de salcâm
109,99 RON
79,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pregătește-ți casa pentru sarbatori viitoare cu un set frumos de decorațiuni atmosferice și elegante!

  • Sfeșnic original: Un sfeșnic modern conceput pentru o lumânare mare va fi completarea perfectă a mesei din camera de zi sau a comodei din dormitor. Forma simplă și interesantă arată foarte elegant și atrage atenția.
  • Din lemn: Sfeșnicul este realizat în întregime din lemn natural de salcâm, care atrage atenția datorită granulației sale atractive. Lemnul de salcâm are o culoare naturală, neregulată, care conferă obiectului un aspect atractiv.
  • Manopera solidă: Sfeșnicul din lemn se caracterizează prin durabilitate ridicată și rezistență la deteriorare. Acest lucru se datorează lemnului de salcâm, utilizat pe scară largă pentru mobilier și accesorii de interior.
  • Sigur de utilizat: Suportul pentru lumânare are o bază stabilă care ține în siguranță lumânarea în partea de sus. Piciorul garanteaza o distanta sigura fata de masa.
  • Dimensiuni: există două dimensiuni din care puteți alege. Marimea M cu dimensiuni (diametru x inaltime): 10 x 13,5 cm si marimea L 10 x 18 cm. Max. diametrul lumânării ar trebui să fie de 8,5 cm.
pixel