Suport pentru lumanri cu motiv de pom de Crăciun, 25 cm

Suport pentru lumanri cu motiv de pom de Crăciun, 25 cm
129,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sfeșnic decorativ cu un motiv de pomi de Crăciun va decora masa festivă și va încălzi atmosfera în timpul meselor împreună

  • Suport pentru lumânări de tip pastila: Suport pentru așezarea a patru lumânări de tip pastila. Așezat pe o masă, pervaz sau comodă, va oferi interiorului o atmosferă confortabilă, familiară. Se caracterizează prin design modern și manoperă originală.
  • Tema de Crăciun: Suportul este acoperit pe ambele părți cu o temă de pomi de Crăciun, care au si o functie de protectie si decorativa in acelasi timp, deoarece difuzeaza frumos lumina in imprejurimi.
  • Siguranța în timpul utilizării: Suportul pentru lumânări a fost asigurat cu brazi decorativi de Crăciun. Datorită acestui fapt, ei păstrează o distanță de siguranță între sursa de foc și alte obiecte plasate în apropiere.
  • Fabricat din metal: Suportul pentru lumânări este fabricat din metal. Manopera este solida si in acelasi timp se incadreaza perfect in tendintele actuale de design interior.
  • Dimensiuni: Sfeșnicul măsoară (lungime x lățime x înălțime) 38 x 9 x 25 cm.
Cod produs
67201
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
38
Latime (cm)
9
Inaltime (cm)
25
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel