Suport lumanari, 36 cm, metal

Suport lumanari, 36 cm, metal
Suport lumanari, 36 cm, metal
Suport lumanari, 36 cm, metal
Suport lumanari, 36 cm, metal
159,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 19% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport lumanari original pentru încăperile industriale va completa perfect caracterul interiorului și va încălzi atmosfera de acasă

  • Suport modern: Este un accent decorativ foarte important. Completează interiorul și îi conferă o atmosferă confortabilă, familiară. Este caracterizat de design modern, care nu poate lipsi în încăperile industriale, in stilul loft sau minimaliste.
  • Siguranța în timpul utilizării: Dispunerea suporturilor de lumânare în interiorul cadrului metalic conferă acestui produs o formă interesantă și vă permite să păstrați o distanță de siguranță între sursa de foc și alte obiecte așezate pe masă
  • Trei suporturi: are 3 locuri pentru a plasa lumanare. Fiecare stand este amplasat la un nivel diferit, ceea ce oferă un efect vizual interesant.
  • Fabricat din metal: Produsul a fost realizat din metal vopsit în negru. Acest design se potrivește perfect cu cele mai recente tendințe.
  • Dimensiuni: Înălțimea suportului este de 36 cm, lungime 24 cm, lățime 20 cm.
Cod produs
67202
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
24
Latime (cm)
20
Inaltime (cm)
36
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel