Set globuri de Craciun din sticla, Ø 5 cm, 12 bucati

Set globuri de Craciun din sticla, Ø 5 cm, 12 bucati
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un set de globuri din sticlă va deveni un decor frumos pentru un pom de Crăciun și alte piese centrale.

  • Setul de 12 globulețe: Un set de globulețe de Crăciun din sticlă este recomandat persoanelor care apreciază elementele decorative clasice și elegante pentru bradul de Crăciun.
  • Design: Setul este realizat din sticlă de înaltă calitate. Datorită acestui fapt, decorațiunile arată extrem de elegant și reflectă frumos lumina de la instalatia de Crăciun.
  • Dimensiune: Globuletele de Crăciun au un diametru de 5 cm.
  • Exemplu de utilizare: Decorațiunile de Crăciun prezentate vor fi perfecte pentru agatare in brad sau într-un loc ales al apartamentului sub forma unei compoziții așezate pe un birou, comodă sau masă.
Cod produs
67220
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
,
sticlă
Lungime (cm)
15,5
Latime (cm)
15,5
Inaltime (cm)
11
Diametru (cm)
5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel