Decoratiune de Craciun LED ren, 50 cm

Decoratiune de Craciun LED ren, 50 cm
Decoratiune de Craciun LED ren, 50 cm
Decoratiune de Craciun LED ren, 50 cm
Decoratiune de Craciun LED ren, 50 cm
149,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un decor fermecător sub forma unei figurine de ren auriu va adăuga strălucire interiorului și va crea o atmosferă confortabilă.

  • Renul luminos: Renul de Crăciun este o modalitate simplă de a vă bucura de puțină bucurie și de a sărbători împreună timpul înainte de Crăciun. Produsul impresionează printr-o manoperă foarte atentă. Ajunge la un ren și creează o atmosferă confortabilă în casa ta.
  • Iluminare cu LED: Decorul are LED-uri care emit lumină albă, plăcută. Culorile se armonizează perfect cu culoarea aurie a figurinei, subliniind caracterul elegant al acesteia.
  • Timp de ardere: cifra are un cronometru care funcționează temporar. În următoarele 6 ore te vei putea bucura de strălucirea subtilă a lămpilor LED.
  • Dimensiuni: Renul este disponibil în două dimensiuni. Dimensiune M: 24 x 8 x 37 cm, 30 LED-uri, dimensiune L: 27 x 13 x 50 cm, 40 LED-uri.
  • Putere: Decorul funcționează cu baterii folosind 3 baterii AA (nu sunt incluse).
Cod produs
67265
Caracteristici suplimentare
LED
,
timer
Sursa de putere
baterii
numărul de LED-uri
40
colour temperature
warm white
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
27
Latime (cm)
13
Inaltime (cm)
50
Baterii
neincluse
IP
20
Battery Type
3 x AA
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel