Set globuri de Craciun, Ø 6 cm, 12 bucati

Set globuri de Craciun, Ø 6 cm, 12 bucati
49,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un set de 12 globuri de pom de Crăciun într-o singură culoare - o propunere pentru oamenii ocupați

  • Un set de globuri: Un set atractiv de 12 globuri care va atrage oamenii ocupați. O cantitate mare îți va decora bradul de Crăciun. Este suficient să cumpărați in plus o cantitate mică de accesorii pentru a crea un design frumos de pom de Crăciun.
  • Diferite variante: Setul include diferite variante de globuri. Deși toate au o singură culoare, globurile diferă prin modul de finisare. Găsim aici globuri mate, strălucitoare și cu sclipici. Diverse texturi fac ca setul sa creeze o compozitie unica.
  • Realizare: Setul de globuri a fost realizat din plastic. Datorită acestui fapt, căderile mici nu vor fi îngrozitoare pentru ele. Setul este perfect și pentru camerele cu copii sau animale de companie.
  • Dimensiune si variante: Globuri de Craciun au diametrul de 6 cm.
Cod produs
67309
numărul de piese din set
16
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
9,8
Latime (cm)
9,8
Inaltime (cm)
19,6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel