Lada depozitare, pliabila, 60 l, 59 x 38 x 27,5 cm

Lada depozitare, pliabila, 60 l, 59 x 38 x 27,5 cm
Lada depozitare, pliabila, 60 l, 59 x 38 x 27,5 cm
Lada depozitare, pliabila, 60 l, 59 x 38 x 27,5 cm
Lada depozitare, pliabila, 60 l, 59 x 38 x 27,5 cm
149,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Perfecta pentru călătorii, cumpărături și utilizarea de zi cu zi. Lada este pliabila: atunci când nu aveți nevoie de ea, o puteți plia. Nu va ocupa spațiu de exemplu în portbagaj. Aspect simplu: Lada are formă dreptunghiulară, de culoare neagră. Este realizata din materiale reciclate. Dimensiune practica: Are 60 cm lungime, 39 cm latime si 28 cm inaltime. Capacitatea sa este de 60 de litri. Usor de curatat: Este fabricata din plastic care poate fi sters cu o carpa umeda. Pentru murdăria mai mare, este suficient să o spălați sub jet de apă cu o perie și lichid. Ordine in portbagaj: Vă permite să vă păstrați portbagajul ordonat. Este foarte utila pentru depozitarea lucrurilor necesare atunci când călătoriți cu mașina. Lada pliabila cu o capacitate de 60 l. Materialul din care este confectionata este rigid, ceea ce iti protejeaza bunurile sau cumparaturile de deteriorare.
Producător
Cod produs
67362
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
60
Latime (cm)
39
Inaltime (cm)
28
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel