Cos de gunoi ATRI, 6 L, WENKO

Cos de gunoi ATRI, 6 L, WENKO
Cos de gunoi ATRI, 6 L, WENKO
Cos de gunoi ATRI, 6 L, WENKO
Cos de gunoi ATRI, 6 L, WENKO
Cos de gunoi ATRI, 6 L, WENKO
Cos de gunoi ATRI, 6 L, WENKO
229,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 43% (100,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un recipient minimalist pentru deșeurile cosmetice va oferi depozitare estetică a deșeurilor și confort în utilizare. Coș practic de baie: un recipient ATRI îngrijit pentru baie pentru deșeuri cosmetice. Va păstra deșeurile zilnice într-un mod elegant și va preveni răspândirea mirosurilor. Coșuri de gunoi elegante: Coșul de gunoi și sacul de depozitare le vor face invizibile. În interiorul coșului există o inserție specială. Întregul este deghizat cu grijă în interiorul recipientului. Capac pivotant: Capacul cu balamale facilitează evacuarea deșeurilor din interior. În plus, conținutul său este ascuns într-un mod estetic. Coș încăpător pentru deșeuri cosmetice: Coșul din plastic de înaltă calitate are o capacitate de 6 L. Puteți arunca cu ușurință servetele, bile de vată, articole de igienă și multe altele. Aspect minimalist: Culoarea, mată a coșului este universală și face posibilă combinarea coșului cu multe accesorii. Perfect pentru baie, precum și toaleta pentru oaspeți și chiar și în alte camere.
Producător
Cod produs
67522
Capacite
6
Caracteristici suplimentare
capac rotativ
,
insertie detasabila
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
21
Inaltime (cm)
25,5
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel