Raft de baie pe colt BRALIA, Turbo-Loc, WENKO

  • Raft de baie pe colt BRALIA, Turbo-Loc, WENKO
Raft de baie pe colt BRALIA, Turbo-Loc, WENKO
Raft de baie pe colt BRALIA, Turbo-Loc, WENKO
Raft de baie pe colt BRALIA, Turbo-Loc, WENKO
Raft de baie pe colt BRALIA, Turbo-Loc, WENKO
Raft de baie pe colt BRALIA, Turbo-Loc, WENKO
Raft de baie pe colt BRALIA, Turbo-Loc, WENKO
179,99 RON
119,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 33% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Raft de duș fără găurire - se potrivește în orice colț. Material durabil și rezistent la apă: raftul este fabricat din plastic ABS durabil, care îi garantează o viață lungă. Pentru duș sau cadă: Raftul mic de colț BRALIA este ideal atât pentru duș, cât și pentru cadă, permițându-vă să vă depozitați în mod convenabil produsele cosmetice într-un loc ușor accesibil. Design inteligent: raftul are un coș adânc care vă permite să depozitați sticle mai mari de șampon sau loțiune. Dimensiuni: Raftul are 35 x 8,5 x 20 cm, ceea ce îl face suficient de mare pentru a ține multe produse cosmetice, fără a ocupa în același timp prea mult spațiu în baie. Asamblare rapidă și ușoară: Raftul BRALIA este echipat cu sistemul de montare Turbo-Loc, ceea ce înseamnă că instalarea sa este foarte simplă și nu necesită găurire sau unelte. Este o soluție ideală pentru persoanele cărora nu le place să piardă timpul cu asamblarea complicată. De ce sa alegi raftul de baie coltar BRALIA? În primul rând, coșul său adânc și construcția solidă garantează că produsele cosmetice vor fi depozitate în siguranță. În al doilea rând, datorită sistemului Turbo-Loc, asamblarea este rapidă și ușoară, ceea ce economisește timp și permite utilizarea rapidă a raftului. În cele din urmă, construcția din plastic ABS durabil asigură că produsul va funcționa mulți ani.
Producător
Cod produs
67576
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
20
Latime (cm)
35
Inaltime (cm)
8,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel