Raft de dus CADDY, WENKO

Raft de dus CADDY, WENKO
Raft de dus CADDY, WENKO
Raft de dus CADDY, WENKO
Raft de dus CADDY, WENKO
Raft de dus CADDY, WENKO
Raft de dus CADDY, WENKO
Raft de dus CADDY, WENKO
Raft de dus CADDY, WENKO
149,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un raft de baie agatat pe un robinet de duș CADDY MILO în negru este o propunere pentru o baie de la marca germană WENKO. Raftul este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate pentru cea mai mare rezistență la umiditate, apă și abur. Culoarea elegantă se va potrivi perfect cu interiorul modern.

Raftul de perete este perfect pentru băile mici, unde spațiul de depozitare suplimentar este necesar. Organizatorul de baie conține un raft și oferă spațiu suplimentar în baie pentru accesorii precum șampoane, geluri de baie sau bureți. Marginea înaltă a raftului împiedică caderea unui obiect așezat vertical pe el.

Coșul este din sârmă, nu există raft în partea de jos, astfel încât apa va curge lin fără a se colecta pe partea de jos a coșului. Raftul CADDY MILO este caracterizat de linii simple, care adaugă stil și eleganță. Datorită cârligelor pentru agățarea la robinet, raftul este foarte ușor de instalat. Acest suport de baie perfect este acoperit de o garanție de 10 ani a producătorului, care ia în considerare defectele de material și de finisare. Cu toate acestea, nu ia în considerare daunele cauzate de utilizarea abuzivă sau uzura normală.

Caracteristicile produsului:

  • Coșul de baie este excelent pentru a crea spațiu de depozitare suplimentar
  • marginea superioară a raftului împiedică căderea obiectelor plasate vertical,
  • fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, datorită căruia coșul va fi rezistent la umezeală,
  • Articol perfect pentru a fi agățat de un robinet de duș,
  • are un aspect de sârmă, astfel încât apa va curge liber,
  • produs de marcă de la compania germană WENKO.
Producător
Cod produs
67666
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
aluminiu
Lungime (cm)
14
Latime (cm)
25
Inaltime (cm)
36
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel