Cap de dus YOUNG LINE, inox, mat, WENKO

Cap de dus YOUNG LINE, inox, mat, WENKO
Cap de dus YOUNG LINE, inox, mat, WENKO
Cap de dus YOUNG LINE, inox, mat, WENKO
Cap de dus YOUNG LINE, inox, mat, WENKO
229,99 RON
189,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Set de dus de perete - alege un aspect elegant intr-o editie functionala marca WENKO. Duș de mână cu autocurățare: Capul are mici proeminențe care reduc la minimum depunerile de calcar pe suprafața. Bucurați-vă de o sursă completă de apă și nu vă faceți griji cu privire la curățarea neplăcută 5 tipuri de pulverizare cu apă: Alegeți dintre o baie cu hidromasaj, o burniță ușoară sau o ploaie plăcută. Cu dusul YOUNG LINE puteți schimba cu ușurință intensitatea fluxului de apă. Asamblare usoara: Coloana de dus YOUNG LINE cu receptor este un produs complet. Elementele se potrivesc perfect. Întrerupătorul universal de ½” este potrivit pentru încălzitoarele instantanee de apă. Oțel inoxidabil de înaltă calitate și atenție la manopera: marca germană WENKO nu cunoaște jumătăți de măsură. De această dată, ea a optat pentru un material durabil, care se va descurca bine printre abur și umiditate. Oțelul este acoperit cu lac, care protejează suplimentar setul împotriva coroziunii Înălțime reglabilă: Coloana de duș asigură confortul tuturor membrilor casei. Puteți schimba cu ușurință poziția dusului. Il vei ajusta la înălțimea ta.
Producător
Cod produs
67674
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
66
Inaltime (cm)
0
Metoda de ambalare
pentru auto-asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel