Cos gunoi Bio, 5 L, WENKO

Cos gunoi Bio, 5 L, WENKO
Cos gunoi Bio, 5 L, WENKO
Cos gunoi Bio, 5 L, WENKO
Cos gunoi Bio, 5 L, WENKO
Cos gunoi Bio, 5 L, WENKO
Cos gunoi Bio, 5 L, WENKO
Cos gunoi Bio, 5 L, WENKO
Cos gunoi Bio, 5 L, WENKO
Cos gunoi Bio, 5 L, WENKO
Cos gunoi Bio, 5 L, WENKO
Cos gunoi Bio, 5 L, WENKO
179,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 39% (70,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș de gunoi BIO cu mâner & ndash; un composter convenabil pentru bucătărie sau afară!

  • Coș de gunoi biologic . O găleată practică din plastic (polipropilenă) va funcționa ca un compost sau ca un coș obișnuit de separare a deșeurilor.
  • Evacuare convenabilă . Mânerul practic, pliabil, vă permite să scoateți în mod convenabil și în siguranță gunoiul din coș & ndash; fără riscul ca sacul să se spargă și să se imprastie gunoi pe drum.
  • Cosul poate fi atârnată & ndash; kit de asamblare fără găurire Static-Loc & reg; este inclus in set. Agata cosul pe ușa unui dulap sau pe perete. O suprafață netedă este suficientă.
  • Capacitate optimă . Coșul de gunoi de 5 litri se va descurca bine: este suficient de spațios, dar nu ocupă prea mult spațiu, mai ales dacă vrei să-l agăți de ușa unui dulap. & Nbsp;
  • Formă simplă . Datorită formei sale simple, recipientul umple spațiul disponibil dintr-un dulap sau un sertar de sub chiuvetă cu utilizarea deplină a colțurilor. & Nbsp;
  • Pentru uz extern . Coșul de gunoi Black Outdoor Kitchen este un produs conceput pentru utilizare în exterior. Accesoriile din această colecție sunt mai grele și mai rezistente la condițiile externe.

Prin utilizarea mai multor astfel de coșuri de gunoi veți dezvolta spațiul de sub chiuvetă, creând un loc adecvat pentru separarea deșeurilor . Dimensiunile cosului sunt urmatoarele: latime 21 x inaltime 24,5 x lungime 17 cm.

Producător
Cod produs
67818
Sistem de instalare
Static-Loc
Capacite (ml)
5000
Instalare
fara foraj
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
17,5
Latime (cm)
21
Inaltime (cm)
24,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel