Recipient pentru alimente FLOWERS, WENKO

Recipient pentru alimente FLOWERS, WENKO
Recipient pentru alimente FLOWERS, WENKO
Recipient pentru alimente FLOWERS, WENKO
Recipient pentru alimente FLOWERS, WENKO
Recipient pentru alimente FLOWERS, WENKO
Recipient pentru alimente FLOWERS, WENKO
129,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 31% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Recipient pentru depozitare FLOWERS - o soluție practică cu un accent floristic artistic în bucătăria ta Pentru depozitare: recipient practic pentru depozitarea alimentelor. Puteți păstra în el alimente uscate, cum ar fi cafea, ceai, făină sau zahăr. Etanșabil: Capacul din bambus este echipat cu o garnitura. Alimentele depozitate în recipient sunt închise ermetic. Datorită acestui lucru, nu intră în contact cu umezeala și rămân foarte proaspăte. Sigur și ecologic: recipientul pentru alimente este complet sigur pentru contactul cu alimentele. Plasticul folosit pentru producție nu conține BPA. Produsul este ecologic - are certificat FSC. Design: Designul modelelor florale de pe recipent a fost realizat în colaborare cu artista Tina Hötzendorfer. Modelele unice se referă în mod clar la anii 70 colorați. Practic: Recipientele sunt disponibile în trei dimensiuni diferite: capacitate 500 ml (înălțime 10,5 cm, diametru 10,5 cm); capacitate 700 ml (inaltime 14,5 cm, diametru 10,5 cm); capacitate 950 ml (inaltime 18,5 cm, diametru 10,5 cm). Recipientele pentru alimente FLOWERS de la marca WENKO sunt mai mult decât un simplu element al echipamentului de bucătărie. Sunt mici capodopere de artă care îți vor face bucătăria să înflorească. Recipientele (cu excepția capacelor) pot fi spălate in masina de spalat vase.
Producător
Cod produs
67839
certificat
FSC
compoziţie
nu include BPA
Capacite (ml)
950
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
bambus
Inaltime (cm)
18,5
Diametru (cm)
10,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel