Manusa de cuptor, 25 x 18 cm, poliester

  • Protecție eficientă împotriva arsurilor de la vasele fierbinți
Manusa de cuptor, 25 x 18 cm, poliester
Manusa de cuptor, 25 x 18 cm, poliester
Manusa de cuptor, 25 x 18 cm, poliester
Manusa de cuptor, 25 x 18 cm, poliester
139,99 RON
31,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 77% (108,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Mănușă de cuptor, 25 x 18 cm, poliester, roșu și negru este o soluție care va funcționa în fiecare bucătărie. Gătitul și coacerea sunt activități pe care le facem aproape în fiecare zi. Indiferent dacă ești bucătar profesionist sau gătești pentru propria familie, mănușa de protecție pentru cuptor este un articol care își servește caracterul practic și funcționalitatea.

Mutarea unei oale fierbinți, scurgerea pastelor sau a cartofilor și scoaterea din cuptor a unei tăvi fierbinți sau a unui vas rezistent la cuptor sunt toate activități care necesită precauție extremă. Contactul cu suprafața fierbinte a tigaii poate duce la o arsură periculoasă și uneori destul de gravă. Brandul 5five Simply Smart a venit în ajutor, creând o mănușă de cuptor extrem de practică. < /span>

Mănușa de cuptor prezentată din combinație de neopren și poliester face activitățile zilnice de bucătărie extrem de sigure și simple. Prin urmare, are o funcție de protecție și oferă confort în timpul utilizării. Culorile universale se vor potrivi cu orice decor de bucătărie și, în același timp, îl vor face ușor de localizat cu vederea dacă se pierde undeva. Rezistent la temperaturi ridicate și acoperit cu un strat special, antiderapant o mănușă de cuptor de la 5five Simply Smart este un element obligatoriu în orice echipament de bucătărie.

Caracteristici ale produsului:

  • mănușă de cuptor,
  • din neopren rezistent la căldură,
  • strat izolator antiderapant,
  • rezistenta la temperaturi de până la 220 de grade Celsius,
  • soluție extrem de practică și funcțională pentru a proteja împotriva arsurilor,
  • culori atractive roșu și negru,
  • un produs din cea mai recentă colecție a renumitului brand 5five Simply Smart.
Cod produs
67973
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
25
Latime (cm)
18
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel