Perdele pentru sufragerie LINAHE, minimalist, 70 x 200 cm, 2 bucati

  • Set de perdele LINAHE de la brandul Douceur d'intérieur - șic franțuzesc la tine în casă.
Perdele pentru sufragerie LINAHE, minimalist, 70 x 200 cm, 2 bucati
Perdele pentru sufragerie LINAHE, minimalist, 70 x 200 cm, 2 bucati
Perdele pentru sufragerie LINAHE, minimalist, 70 x 200 cm, 2 bucati
Perdele pentru sufragerie LINAHE, minimalist, 70 x 200 cm, 2 bucati
129,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 35% (45,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set de perdele LINAHE de la brandul Douceur d'intérieur - șic franțuzesc în casa ta

.
  • Utilizare universală: Setul de perdele moderne LINAHE este un accesoriu decorativ practic, care poate deveni un decor pentru camera de zi, sau dormitor. Designul atemporal și manopera atentă o fac să fie un accesoriu decorativ versatil.
  • Pe bretele: Perdeaua poate fi agatata cu ușurință pe șina de perdele. Acestea asigură că, materialul perdelei va fi întotdeauna bine poziționat.
  • Îngrijire ușoară: Pentru a vă păstra albul dvs. nu trebuie să aveți grijă de ea în mod excesiv. Se poate spăla în mașina de spălat, la temperaturi scăzute. Nu necesită călcare și chiar și după mai multe spălări își va păstra culoare și formă.
  • Fabricata din poliester: Impresia de moliciune și de aerisire a a perdelei netede se datorează materialului sintetic din care este confecționată. Acest material nu se încrețește și se potrivește întotdeauna bine.
  • Dimensiuni practice: Un set de două perdele cu o lățime de 70 cm lățime și 200 cm lungime. Cu ele puteți acoperi în mod convenabil două ferestre de balcon.

Perdele moderne pentru camera de zi LINAHE realizate din fire de chenille este o propunere de la marca franceză Douceur d'intérieur. Designul minimalist și materialele de calitate superioară folosite în producție o fac cea mai buna alegere pentru sufrageria dumneavoastră. Un element de mobilier luminos va lumina camera și o va largi astfel din punct de vedere optic.

Cod produs
68182
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
200
Latime (cm)
70
compoziţie
100% poliester
numărul de piese din set
2
Sistem de suspendare
tijă
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel