Protectie de saltea PONNY, 160 x 200 cm

  • Protectie de saltea PONNY - o soluție practică pentru a vă proteja salteaua
  • de murdărie
Protectie de saltea PONNY, 160 x 200 cm
129,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

PONNY protector de saltea - o soluție practică pentru a vă proteja salteaua de murdărie

.
  • Protector: Husa de saltea PONNY vă va proteja salteaua de murdărie și praf permanent. De asemenea, asigură aspectul estetic al patului dumneavoastră.
  • Materiale solide: Husa de protecție pentru saltea este realizată din materiale de cea mai bună calitate. Utilizarea bumbacului și a poliesterului în producția sa are ca rezultat un produs plăcut la atingere și rezistent la umiditate. produs.
  • Cu bandă elastică: Protecția este echipată cu o bandă elastică practică. Astfel, este la fel de ușor de îmbrăcat și de scos. În timpul utilizării, acesta nu se va mișca, asigurându-vă un somn confortabil.
  • Facil de curățat: Puteți spăla convenabil husa în mașina de spălat la temperaturi scăzute. Materialele se usucă rapid, astfel încât va puteți bucura de o experiență de somn curată și proaspătă în fiecare zi.
  • Dimensiuni: Husa de saltea mare, cu o lungime de 200 cm și un 160 cm lățime. Dimensiunea husei vă permite să protejați salteaua.

Husa impermeabila pentru saltele PONNY de la marca franceză Douceur d'intérieur. este o modalitate dovedită de a vă păstra salteaua curată și durabilă. Proprietățile de impermeabilitate o fac o modalitate fiabilă de a garanta un somn confortabil și sigur, în special în dormitoarele copiilor mici sau ale persoanelor în vârstă.

Cod produs
68209
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
200
Latime (cm)
160
certificat
Oeko-Tex
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel