Husa de saltea MOLLY , 160 x 200 cm

  • Husa de saltea din bumbac MOLLY - o husa de saltea care va îmbunătăți
  • calitatea somnului dumneavoastră
 Husa de saltea MOLLY , 160 x 200 cm
 Husa de saltea MOLLY , 160 x 200 cm
 Husa de saltea MOLLY , 160 x 200 cm
 Husa de saltea MOLLY , 160 x 200 cm
Pret bun
119,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Husa de saltea din bumbac MOLLY - o husă de saltea care va îmbunătăți calitatea somnului dumneavoastră

.
  • Protector: Husa practică MOLLY vă va proteja salteaua de praf și murdărie. Cu ajutorul acestei soluții, puteți să vă păstrati dormitorul curat.
  • Fabricata din bumbac: Husa este realizata în întregime din materiale naturale. Bumbacul asigură o bună circulație a aerului și astfel nu adună praf. În plus, este plăcută la atingere și nu irită pielea.
  • Cu bandă elastică: Husa este echipata cu o bandă elastică, care vă permite să o fixați în siguranță pe saltea. Husa nu se va deplasa și nu se va rostogoli, garantându-vă un somn confortabil.
  • Facil de curățat: 100% bumbac este utilizat în producția husei de pat. Se folosește bumbac 100%. Acest material este ușor de curățat, cu uscare rapidă și durabil. Își va păstra forma și aspectul chiar și după multe spălări.
  • Dimensiuni: Husa de saltea mare de 200 cm lungime și 160 cm lățime. Dimensiunea husei vă permite să protejați o saltea de dimensiuni standard în paturi duble.

Husa de saltea mare MOLLY de la brandul francez Douceur d'intérieur este o modalitate dovedită de a vă păstra salteaua curată și durabilă. Materialele naturale utilizate în producția sa sunt cea mai bună alegere pentru persoanele predispuse la alergii. Bumbacul plăcut la atingere previne, de asemenea, dezvoltarea acarienilor.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
68210
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
200
Latime (cm)
160
compoziţie
100% bumbac
certificat
Oeko-Tex
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel