Husa de saltea SCOTTY, bumbac, anti-acarieni, impermeabila, 160 x 200 cm

  • Husa de saltea SCOTTY - o husă moale și plăcută la atingere,
  • pentru un somn sănătos și confortabil.
Husa de saltea SCOTTY, bumbac, anti-acarieni, impermeabila, 160 x 200 cm
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Husa protectoare pentru saltea SCOTTY - moale și plăcută la atingere, pentru un somn sănătos și confortabil

.
  • Protector: Husa de saltea SCOTTY va proteja salteaua dvs. de murdărie și praf permanent. Husa de saltea SCOTTY asigură aspectul estetic al patului dumneavoastră.
  • Impermeabila : Vă va oferi o protecție de 100% împotriva umiditatii. Această soluție practică va funcționa deosebit de bine în dormitoarele persoanelor în vârstă sau ale celor care suferă de boli urologice
  • .
  • Antiacarieni: Materialele folosite în producție împiedică apariția reproducerea acarienilor din praf. Este cea mai bună alegere pentru persoanele care se luptă cu alergiile și sensibilitățile.
  • Facil de curățat: Pentru producția husei de protecție, bumbac. și materiale sintetice. Această combinație o face extrem de rezistenta și va continua să arate impecabil chiar și după multe spălări. aspect.
  • Doua dimensiuni: Protecție mare pentru saltea cu o lungime de 200 cm și 160 cm lățime. Dimensiunea husei vă permite să protejați o saltea cu dimensiuni standard în paturi duble.

Husa de saltea SCOTTY este o propunere unică din partea francezilor. Douceur d'intérieur brand. Materiale de cea mai bună calitate utilizate în producție, va influența în mod pozitiv calitatea somnului dumneavoastră. În plus, acesta este echipat cu o bandă elastică practică pentru o fixare ușoară pe saltea. În timp ce dormiți, nu se îndoaie și nu se deplasează.

Cod produs
68213
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
200
Latime (cm)
160
certificat
Oeko-Tex
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel