Husa de saltea MOLLY, bumbac, 180 x 200 cm

  • Husă de saltea MOLLY - materiale naturale și
  • manoperă în slujba somnului dumneavoastră sănătos
Husa de saltea MOLLY, bumbac, 180 x 200 cm
Husa de saltea MOLLY, bumbac, 180 x 200 cm
Husa de saltea MOLLY, bumbac, 180 x 200 cm
Husa de saltea MOLLY, bumbac, 180 x 200 cm
189,99 RON
119,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 37% (70,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Husa pentru saltele MOLLY - materiale naturale și manoperă în slujba somnului dumneavoastră sănătos

.
  • Protecție: Husa de saltea MOLLY din bumbac vă va permite să protejati salteaua si afectează în mod pozitiv calitatea somnului dumneavoastră.
  • Fabricat din bumbac: Este realizata în întregime din materiale naturale. Bumbacul asigură o bună circulație a aerului și astfel nu atrage praful. De asemenea, nu provoacă alergii sau iritații ale pielii.
  • Calda și plăcuta la atingere: Este extrem de moale și plăcută la atingere, ceea ce va avea un efect pozitiv asupra experienței senzoriale. În plus, este foarte calda și extrem de durabila.
  • .
  • Cu bandă elastică: Este echipata cu un dispozitiv practic bandă elastică. Datorită acesteia, o puteți pune cu ușurință pe saltea și va rămâne în poziție, garantându-vă o odihnă confortabilă.
  • Dimensiuni standard: Husa mare pentru saltea cu o lungime de 200 cm și 180 cm lățime. Dimensiunea husei vă permite să protejați o saltea cu dimensiuni standard în paturi duble.

Husa de saltea groasă MOLLY este un produs de calitate superioară de la producătorul francez MOLLY. Douceur d'intérieur brand. Este ușor de curățat și atunci când este spălată, se usucă rapid. Astfel, vă puteți bucura de curățenie igienică în dormitorul tău în fiecare zi.

Cod produs
68214
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
200
Latime (cm)
180
compoziţie
100% bumbac
certificat
Oeko-Tex
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel