Saltea PACIFIQUE pentru mobilier de gradina, bumbac, 60 x 120 cm

  • Salteaua de bumbac PACIFIQUE - un singur produs, utilizări multiple
Saltea PACIFIQUE pentru mobilier de gradina, bumbac, 60 x 120 cm
Saltea PACIFIQUE pentru mobilier de gradina, bumbac, 60 x 120 cm
Saltea PACIFIQUE pentru mobilier de gradina, bumbac, 60 x 120 cm
Saltea PACIFIQUE pentru mobilier de gradina, bumbac, 60 x 120 cm
239,99 RON
169,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (70,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Salteaua din bumbac PACIFIQUE - un singur produs, multe utilizări

.
  • Utilizare universală: Salteaua PACIFIQUE vă va permite să creează condiții confortabile pentru relaxare în grădină sau pe terasă. Este, de asemenea, utila PACIFIQUE este, de asemenea, potrivita pentru utilizare acasă, de exemplu, deoarece poate fi așezata pe sol pentru a crea un spațiu de joacă pentru copii.
  • Fabricata din bumbac: Salteaua din bumbac, este extrem de moale și plăcută la atingere. Materialul este respirabil, reducând creșterea și proliferarea acarienilor din praf. Bumbacul natural este nesensibilizant și nu irită pielea.
  • Facila de curățat: Materialul folosit la fabricație este ușor de curățat și necesită puțină îngrijire. Puteți avea grijă de aspectul estetic al acestui accesoriu în fiecare zi.
  • Construcție ușoară: Materialele flexibile și ușoare vă permit depozitarea comodă a saltelei. Atunci când nu este necesara, pur și simplu pliați-o sau o puteți înfășura, astfel încât să nu ocupe mult spațiu.
  • Dimensiuni practice: Cu o lungime de 120 cm și o lățime de 60 cm se va potrivi pe bănci de grădină de dimensiuni standard și alte mobilier.

Salteaua de bumbac cu două fețe PACIFIQUE în albastru este un produs din gama Marca franceză Douceur d'intérieur. Cele patru colțuri ale saltelei sunt decorate cu ciucuri șic, conferindu-i un aspect original.

Cod produs
68337
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
120
Latime (cm)
60
Inaltime (cm)
6
compoziţie
100% bumbac
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel