Fata de masa dreptunghiulara NEWTON, bumbac, 140 x 250 cm

  • Față de masă netedă - cel mai bun mod de a decora o masă într-un mod funcțional
Fata de masa dreptunghiulara NEWTON, bumbac, 140 x 250 cm
Fata de masa dreptunghiulara NEWTON, bumbac, 140 x 250 cm
Fata de masa dreptunghiulara NEWTON, bumbac, 140 x 250 cm
Fata de masa dreptunghiulara NEWTON, bumbac, 140 x 250 cm
119,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Fața de masă netedă - cel mai bun mod de a decora o masă într-un mod funcțional

.
  • Decorațiuni practice: O față de masă este cel mai bun mod de a proteja blatul de masă de deteriorare sau de a acoperi imperfecțiunile mobilierului. Pe cont propriu, poate fi o completare minunată a unui design interior.
  • Materiale solide: Țesătura densă face ca fața de masă să fie rezistentă la deteriorare și la încrețire. Țesătura densă face ca fața de masă să fie rezistentă si sa arate întotdeauna foarte bine.
  • Facil de îngrijit: Fața de masă dreptunghiulară poate fi spălată în mod convenabil în mașina de spălat, în conformitate cu recomandările producătorului. Chiar și după multe spălări își va păstra culoarea și forma originală.
  • Culoare moderna : Fața de masă netedă vă va ajuta să creați o atmosferă extrem de eleganta și minimalista. Folosind-o ca fundal pentru vase și veselă colorată pentru un efect modern.
  • Rectangular: Față de masă dreptunghiulară cu dimensiunile: lungime 250 și 140 cm lățime. Aceasta va fi perfecta pentru a acoperi mesele, băncile și măsuțe de cafea mai mici.

O față de masă decorativă este cel mai simplu mod de a transforma aspectul camerei de zi, sufragerie sau chiar un spațiu de grădină sau terasă. Produsul de la brandul francez Douceur d'intérieur, pe lângă materialele sale de înaltă calitate, se remarcă prin stilul său minimalist. Produsul este disponibil în varianta solidă maro.

Cod produs
68365
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
250
Latime (cm)
140
compoziţie
100% poliester
formă
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel