Fata de perna din catifea VIVALDIP, 30 x 50 cm

Fata de perna din catifea VIVALDIP, 30 x 50 cm
Fata de perna din catifea VIVALDIP, 30 x 50 cm
Fata de perna din catifea VIVALDIP, 30 x 50 cm
Fata de perna din catifea VIVALDIP, 30 x 50 cm
64,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Fata de pernă decorativă VIVALDIP - armonie de culori și modele moderne

.
  • Design modern: Această față de pernă decorativă cu un design modern art deco va deveni o decorațiune pentru camera de zi, zona de ședere sau dormitor.
  • VIVALDIP față de pernă.
  • Fabricata din poliester: Fața de pernă decorativă este fabricată din poliester de înaltă calitate. Un material cu o țesătură densă care este durabil și rezistent la deteriorări mecanice.
  • .
  • Rezistenta la pete: Materialul sintetic este ușor de curățat și, mai presus de toate, este rezistent la formarea de pete persistente. Fața de pernă poate fi spălată în mașina de spălat în conformitate cu recomandările producătorului.
  • .
  • Impresie tridimensională: Modelul geometric plasat pe fața de pernă creează o compoziție de culori armonizată.
  • Dimensiunea universală: Fața de pernă măsoară 50 cm în lungime și 30 cm în lățime. Dimensiunea se va potrivi pernele dreptunghiulare de dimensiuni standard.
  • .

Producătorul francez Douceur d'intérieur, dedicat producției de mobilier de înaltă calitate pentru casă, are grijă nu numai de materialele de cea mai bună calitate. Modelele moderne și elegante sunt marca distinctivă a mărcii. Fața de pernă decorativă VIVALDIP este un prim exemplu în acest sens.

. .
Cod produs
68369
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
50
Latime (cm)
30
compoziţie
100% poliester
Dimensiunile fetei de pernă (cm)
30 x 50
formă
prostokątny
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel