Bol mare pentru câini, metal, cauciuc antiderapant, Ø 24 cm

Bol mare pentru câini, metal, cauciuc antiderapant, Ø 24 cm
Bol mare pentru câini, metal, cauciuc antiderapant, Ø 24 cm
Bol mare pentru câini, metal, cauciuc antiderapant, Ø 24 cm
Bol mare pentru câini, metal, cauciuc antiderapant, Ø 24 cm
64,99 RON
31,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 51% (33,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Bol metalic pentru câini - durabilitate pentru cea mai înaltă calitate. Durabil: bolul pentru alimente uscate și umede sau apă este extrem de durabil. Metalul folosit la producerea sa este rezistent la deteriorări și lovituri. Acest lucru garantează o durată lungă de viață. Fabricat din oțel inoxidabil: bolul pentru hrana pentru câini este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Puteți fi sigur că nu se va coroda și va fi sigur pentru animalul dvs. de companie. Ușor de curățat: suprafața netedă a vasului și materialele de înaltă calitate îl fac ușor de curățat. Dacă este necesar, îl puteți spăla convenabil în mașina de spălat vase. Suport anti-alunecare: Partea inferioară a castronului pentru câini este echipată cu un suport anti-alunecare. Datorită acestei soluții funcționale, nu se va mișca în timp ce câinele mănâncă. Incapator: Un castron mare cu diametrul de 24 cm si inaltimea de 3 cm este recipientul perfect pentru hranirea animalelor mai mari. Va fi perfect dacă trebuie să-ți lași prietenul cu patru picioare singur acasă pentru o vreme. Un castron mare pentru caini este o propunere a brandului Love Story, un producator care intelege nevoile animalelor. Suprafața mare și marginea bine profilată fac alimentele sau apa plasate în interior ușor de accesat.
Producător
Cod produs
68419
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
24
Latime (cm)
24
Inaltime (cm)
3
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel