Coaster pentru castron pisici, 43 x 37 cm

Coaster pentru castron pisici, 43 x 37 cm
Coaster pentru castron pisici, 43 x 37 cm
Coaster pentru castron pisici, 43 x 37 cm
Coaster pentru castron pisici, 43 x 37 cm
Coaster pentru castron pisici, 43 x 37 cm
Coaster pentru castron pisici, 43 x 37 cm
59,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Covoraș pentru castron pisici - o modalitate dovedită de a menține podeaua curată. Protectie: Covorașul funcțional de sub bolurile pentru pisici vă va ajuta să protejați podeaua de murdărie și umiditate. În sine, este un accesoriu decorativ interesant care îți va decora podeaua. Anti-alunecare: chiar dacă este așezat pe plăci alunecoase, suportul nu se va mișca. Și acest lucru se datorează stratului antiderapant de pe fundul său. Ușor de curățat: Fabricat din plastic, covorașul este rezistent la deteriorare și ușor de curățat. Puteți aspira resturile de mâncare rămase pe el, iar petele umede pot fi șterse cu o cârpă umedă. Rezistent la apă: Materialele de înaltă calitate utilizate pentru producere sunt complet rezistente la apă. Apa turnată din vas nu va deteriora parchetul sau panourile. Dimensiune practica: Pentru comoditatea si certitudinea protejarii podelei, dimensiunea padului este: lungime 43 cm si latime 37 cm. Un covoraș de protecție pentru bolurile pentru pisici de la brandul Love Story este o modalitate dovedită de a proteja parchetul sau panourile. Un servetel gri în formă de pisică va fi o completare excelentă pentru o casă în care domnește această creatură pretențioasă. Desigur, nimic nu te împiedică să-l folosești și pe post de covoras sub castronul unui câine.
Producător
Cod produs
68420
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
43
Latime (cm)
37
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel